BK Baník Most - oficiální stránky klubu







Nejmladší dráčata na Národním finále-kategorie U11

Po úspěšné kvalifikaci s týmem Loun se v pátek 21.4. naše nejmladší děti vydaly na Národní finále do Brandýsa nad Labem.

Ještě týž den dráčata sehrála dvě utkání. Nejdříve nás čekal těžší soupeř z Litomyšle, se kterým jsme prohráli výraznějším rozdílem. V druhém utkání nás vyzvalo na souboj družstvo z Podolí. Tento zápas jsme prohráli o 10 bodů. Bohužel rozhodl první poločas, ve kterém naše děti ještě spaly...

V sobotu byli naši malí sportovci úspěšnější. Nejprve jsme po bojovném výkonu porazili děti z Pardubic o 5 bodů a poté Tábor cca o 40 bodů. Následovala odměna v podobě návštěvy cukrárny a bazénu. Po večeři jsme si s dalšími týmy zasoutěžily. Nejprve Lucka Vovesná se Štěpánem Polákem ve dvojici závodili ve slalomu, poté Ela Salačová, Max Sobek a trenér Marcel Hlava bojovali s dalšími trenéry a dětmi o vítězství v "americkém vyřazováku". Marcelovi bohužel těsně unikla medaile. Celé týmy pak soutěžily ve skládání puzzle - rozstříhaných basketbalových obrázků a v silové disciplíně - přetahování lanem.

V neděli nás čekalo poslední utkání se Spartou Praha. Děti zabojovaly a i tohoto soupeře zdolaly. Všichni měli velkou radost:). Celkově jsme se umístili na 9. místě.

Sestava: Ema Bozděchová, Ela Salačová, Lucie Vovesná, Natálka Zimová, Eva Kameníková, Isabelka Vyskočilová, Natálka Tomíčková, Leontýnka Krejčová, Julie Drtíková, Ema Jančárková, Natálka Pálfi, Štěpán Polák, Max Sobek, Matěj Vurma, Lukáš Jirka, Marcelek Hlava, Matěj Sedláček a Dmitrij Popovič.

Děkujeme rodičům za pomoc a fanouškovskou podporu a pořadatelům v Brandýse nad Labem za zázemí, moc jsme si toto Národní finále užili a získali mnoho nových zkušeností i zážitků.

Obchod

Představujeme

Jan Rosenbaum

Tomáš Novák

Věk
36 let

Pozice
křídlo

Výška, váha
192 cm, 95 kg

Pozvánky na zápasy

V nejbližší době se nekonají žádné zápasy

Aktuální výsledky

Neděle 14.4.2024 , Oblastní přebor
Starší minižáci U13 vs. BA LYNX Liberec
37 : 47

Neděle 14.4.2024 , Oblastní přebor
Starší minižáci U13 vs. BA LYNX Liberec
46 : 44

Neděle 14.4.2024 , Nadregionální liga
Žáci U15 vs. Kelti Nové Strašecí
59 : 81


Počítadlo přístupů
TOPlist

Česká basketbalové federace
www.cbf.cz
sec.cbf.cz

Vzhled: Jan Rieger.cz - tvorba www stránek (2010)
Administrace a aplikace: Tomáš Rosenberger (2010)