BK Baník Most - oficiální stránky klubu







TURNAJ U13 VE SLANÉM

10. září se naše holky zúčastnily turnaje ve Slaném.

První zápas holky překvapily soupeře z Prahy - BK Prosek velmi těsnou obranou. Danča Kameníková zahrála výborně také v útoku, takže i s pomocí ostatních děvčat jsme zvítězily.
V dalším utkání jsme se potkaly s dívkami ze Slaného. Zpočátku se zdálo, že náš tým opět míří za vítězstvím. Ještě na začátku čtvrté čtvrtiny jsme vedly výrazným rozdílem 29:15. Poté ale naše holky přestaly chtít dávat koše, myslely si, že se zápas vyhraje sám... Bohužel jsme po prodloužení prohrály o 3 body. Pro holky bylo toto utkání doufám zkušeností, že zápas není nikdy předem vyhraný.
Litoměřická děvčata nás čekala v předposledním zápase. Zde se projevilo vyčerpání z předchozích dvou utkání, zápas byl především v útoku důraznější, prohrály jsme vysoko o 30 bodů.
Posledním protivníkem byla Studánka Pardubice, se kterou jsme držely krok celý první poločas. V utkání jsme sice nezvítězily, ale zahrála si všechna děvčata, některá poprvé ve své kariéře, např. Pája Janů, z Loun k nám na hostování přichází sestry Šárka a Lenka Bláhovy.
Danča byla zaslouženě vybrána jako nejlepší hráčka týmu. Letos se musíme obejít bez Jirky Šturmy, Ondry Kahánka a Filipa Fröhlicha, kteří hostují do Loun, je potřeba, aby holky začaly útočit...

Každopádně turnaj se povedl, holky si před sezónou vyzkoušely, co se daří, ale také to, na čem je potřeba ještě zapracovat...

Fotky z turnaje naleznete ve fotogalerii

Obchod

Představujeme

Patrik Csesznok

Tomáš Novák

Věk
28 let

Pozice
křídlo

Výška, váha
189 cm, 75 kg

Pozvánky na zápasy

V nejbližší době se nekonají žádné zápasy

Aktuální výsledky

Neděle 14.4.2024 , Nadregionální liga
Žáci U15 vs. Kelti Nové Strašecí
59 : 81


Počítadlo přístupů
TOPlist

Česká basketbalové federace
www.cbf.cz
sec.cbf.cz

Vzhled: Jan Rieger.cz - tvorba www stránek (2010)
Administrace a aplikace: Tomáš Rosenberger (2010)