BK Baník Most - oficiální stránky klubu







12 LET ČEKÁNÍ

Tradiční turnaj v Kožlanech KRA-KOŽ CUP byl vrcholem letní přípravy na ligovou sezónu U19, kterou zahájíme domácím utkáním až 1.10.2016.

Na turnaji jsme odehráli 5kvalitních utkání, ve kterých ani jeden soupeř nenašel recept na naši kvalitní obranu (nejmenší počet obdržených). Celý turnaj jsme odehráli týmově a všechny hráčky podali v určitých fázích své maximální výkony. Více potěšující však je herní disciplína, odhodlání a bojovnost vždy pěti hráček na hřišti, to je velký posun za několik málo měsíců. Tým táhla Štěpánka Traubová, která právem a s jasnou převahou získala cenu MVP, nadstandardní výkon podala Káťa Škvárová. Baru Krišková, Klárka Kubíková, Domča Csunderlíková, Káťa Siváková, Terka Ulrychová, Aňa Chojnacká podali v každé fázi utkání vynikající a bojovný výkon. Karin Binková a Kamča Priehodová obětavě bojovali a postupně zlepšovali svůj výkon. Celkovým výsledkem je vítězství v turnaji s velmi kvalitním obsazením s dosažením nejlepší obrany. Pro BK Baník Most po dlouhých 12 letech (naposledy Krakož vyhráli ml.žákyně v roce 2004).
Pro trenéry je však důležitějším přínosem teamové pojetí a především teamové chování, které zaslouží uznání a pochvalu.
Základ jsme však položili již na soustředění HSK, kde jsme i díky našim Drakům (U15+U17) měli výborné podmínky pro soutěživost a společnou práci. Děkujeme borci. Kvalitní kondiční soustředění (HSK) a výsledek z herního soustředění (KRAKOŽ) nás zavazuje dále pracovat a zlepšovat, třeba produktivitu zakončení a části přechodové fáze, kde můžeme získat další převahu nad našimi soupeři. Můžeme jen litovat neúčasti Aničky Mery Merhautové a Niky Šeferové, které u nás budou hostovat. Jedinou kaňkou určitě je zranění Terky, doufejme, že konečná diagnóza zůstane u lehkého výronu, protože zázemí a organizace nejen turnaje, ale celého pobytu byla vynikající.
Hlavním stavebním kamenem by měla být srpnová atmosféra v týmu.
Výsledky:
BK:Kralupy /// 55:32
BK:DBaK A /// 35:30
BK:DBaK B /// 42:34
BK:Strakonice /// 30:29
BK:Xtreme T. /// 55:17

Na závěr jsme si dovolili čmajznout síťku….prostě jsme si jí ustřihli…..champions
Gratulace celému týmu!

Obchod

Představujeme

Dominik Dvořák

Tomáš Novák

Věk
29 let

Pozice
křídlo

Výška, váha
182 cm, 65 kg

Pozvánky na zápasy

V nejbližší době se nekonají žádné zápasy

Aktuální výsledky

Neděle 14.4.2024 , Oblastní přebor
Starší minižáci U13 vs. BA LYNX Liberec
37 : 47

Neděle 14.4.2024 , Oblastní přebor
Starší minižáci U13 vs. BA LYNX Liberec
46 : 44

Neděle 14.4.2024 , Nadregionální liga
Žáci U15 vs. Kelti Nové Strašecí
59 : 81


Počítadlo přístupů
TOPlist

Česká basketbalové federace
www.cbf.cz
sec.cbf.cz

Vzhled: Jan Rieger.cz - tvorba www stránek (2010)
Administrace a aplikace: Tomáš Rosenberger (2010)