BK Baník Most - oficiální stránky klubu







Příměstský kemp je minulostí

V uplynulém týdnu pořádala Basketbalová škola JUMP ve spolupráci s BK Baník Most Příměstský basketbalový kemp

Za účasti zhruba 17 dětí ročníku 1994 a mladší se v prostorách Městské sportovní haly konal, tento již tradičně pořádaný, basketbalový kemp. Cílem této akce bylo hlavně sportovní zapojení a aktivní pohyb našich basketbalových nádějí v době jarních prázdnin. Z basketbalového hlediska se trenéři zaměřili na zdokonalování individuálních činností jednotlivců a starší kategotii hráčů ještě přidali hru 1 na 1.
Program kempu byl připraven tak, aby děti měli kromě tréninkových jednotek v tělocvičně i jinou formu pohybové aktivity, kterou byla návštěva mosteckého Aquaparku. V rámci odpočinkového dne uspořádal duchovní otec těchto kempů Pavel Poliček výlet do Zooparku v Chomutově. Protože nám počasí přálo, děti byli z tohoto výletu nadšené a odvezli si mnoho hezkých zážitků. Poslední tréninkový den byl vyhlášen jako den plný soutěží a v pátek se od rána bojovalo s vervou a v nesmírném nasazení. Zvítězit však mohl pouze jeden, ale ceny si odnesli všichni.
Na závěrečném hodnocení trenéři pochválili všechny účastníky této akce za přístup a sportovní nasazení a domluvili se, že za rok se sejdeme opět.

Obchod

Pozvánky na zápasy

V nejbližší době se nekonají žádné zápasy

Aktuální výsledky

Momentálně nejsou k dispozici žádné aktuální výsledky


Počítadlo přístupů
TOPlist

Česká basketbalové federace
www.cbf.cz
sec.cbf.cz

Vzhled: Jan Rieger.cz - tvorba www stránek (2010)
Administrace a aplikace: Tomáš Rosenberger (2010)